Ζητούν αστυνομικό μέγαρο στον Άγιο Νικόλαο

11:07 19/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την αναγκαιότητα δημιουργίας Αστυνομικού Μεγάρου στον Άγιο Νικόλαο, όπου θα στεγαστούν όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής, έθεσε σε συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου. Το παρών στην συνάντηση έδωσαν ο αστυνομικός διευθυντής Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Παπαδάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Εμμανουήλ Κλώντζας και ο πρόεδρος του ΒΙΟΠΑ Αγίου Νικόλάου κ. Ιωάννης Βάρδας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών κ. Γιώργος

Καρτσάκης επισήμανε ότι οι αστυνομικές υπηρεσίες θα έπρεπε να στεγάζονται σε ένα κτίριο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που προβλέπονται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης η Ένωση ζήτησε από τον Περιφερειάρχη, οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη βασικών ελλείψεων σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό καθώς και άλλων αναγκών του αστυνομικού προσωπικού στο νομό Λασιθίου.

Από την πλευρά του, ο κ. Αρναουτάκης, δήλωσε ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της Ένωσης, θα βοηθήσει για τη δημιουργία του Αστυνομικού Μεγάρου και θα εξετάσει το αίτημα για την κάλυψη των αναγκών σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα