Κοζάνη: Πρεμιέρα Λασσανείων και λευκή νύχτα με Βασίλη Καζούλη Πάνο Κατσιμίχα

10:10 19/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τη συναυλία των Βασίλη Καζούλη και Πάνου Κατσιμίχα ξεκινούν και επίσημα σήμερα Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Δήμο Κοζάνης «Λασσάνεια 2018». Η σημερινή συναυλία, στις 20:30 στην κεντρική πλατεία, την οποία ανοίγει ο Δημήτρης Γαύρος και συμμετέχει ο Δημήτρης Καρράς, συνδυάζεται με τη «Λευκή Νύχτα» που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης , συμμετέχοντας

στη γιορτή της πόλης. Πρόκειται για μια βραδιά που θα μετατρέψει την πόλη σε ψυχαγωγικό επίκεντρο, καθώς έχει ως σκοπό να προσελκύσει επισκέπτες από τις γειτονικές περιοχές και όχι μόνο, για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, όπως τονίστηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου. «Βγαίνουμε, διασκεδάζουμε, ψωνίζουμε και στηρίζουμε τον τόπο μας» είναι το μήνυμα που έστειλαν οι διοργανωτές, καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν σήμερα (Τρίτη 19/06/2018) το βράδυ στη μεγάλη γιορτή της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 12 τα μεσάνυχτα με μοναδικές προσφορές. Ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιηθεί επίσης το event street food από την εταιρία Πιτένης στην κεντρική πλατεία ενώ θα υπάρχουν μικρότερα street food σημεία με κεράσματα στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους. Πριν την έναρξη της συναυλίας το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για τα παιδιά.

Ενώ η πρεμιέρα των «Λασσανείων» θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα καθώς με την συνεργασία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί η δράση «Συλλέγουμε τρόφιμα για την Κοινωνική Τράπεζα τροφίμων του Δήμου». Για το λόγο αυτό θα υπάρχει ειδικός χώρος για τη συγκέντρωση τροφίμων προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορους πολίτες του Δήμου που τα έχουν άμεση ανάγκη. Τα προϊόντα που χρειάζονται είναι :Ζυμαρικά – Όσπρια – Αλεύρι – Ζάχαρη – Λάδι – Γάλα – Είδη Υγιεινής – Απορρυπαντικά.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα