Ζάκυνθος: Συνάντηση δημάρχου με ΑΓΕΖ για το κλειστό στην Παναγούλα

15:22 27/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον πρόεδρο της ΑΓΕΖ, (Αθλητική Γυμναστική Ένωση Ζακύνθου), Γιώργο Μάργαρη, τον ταμία, Νίκο Θεοδωρίτση και το μέλος, Γιώργο Θεοδωρίτση. συναντήθηκε ο δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς, τον οποίο ενημέρωσαν για τη λειτουργία και τη συντήρηση του κλειστού γυμναστηρίου στην Παναγούλα, καταθέτοντας μάλιστα σχετική πρόταση χρηματοδότησης, ύψους 71.859 ευρώ, η οποία αφορά τις αναγκαίες εργασίες που πρέπει να γίνουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, το αίτημα αυτό έχει κοινοποιηθεί και στον τοπικό βουλευτή και υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Κοντονή. Ο

δήμαρχος τους γνωστοποίησε τις ενέργειες που έχουν γίνει για την πορεία του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Παναγούλα και σε ότι αφορά τη χρηματοδότηση δεσμεύθηκε πως θα γίνουν άμεσες ενέργειες από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου για υποβολή του αιτήματος αυτού στον υφυπουργό. Ο δε, ελαιοχρωματισμός του υπάρχοντος γυμναστηρίου θα καλυφθεί από το δήμο, παρά, όπως επισημαίνει ο δήμαρχος, τις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζει. «Στόχος είναι η προαγωγή του αθλητισμού και του πολιτισμού και η δημοτική αρχή θέλει να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο την ΑΓΕΖ, που έχει προσφέρει πολλά όχι μόνο στο μπάσκετ και τον αθλητισμό της Ζακύνθου, αλλά και της Ελλάδας», δηλώνει ο κ.Κολοκοτσάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα