Ζάκυνθος-Π. Κολοκοτσάς: «Αποτέλεσμα συνεργασίας οι παρεμβάσεις στις αθλητικές υποδομές»

14:27 7/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το εργοτάξιο στο γήπεδο, στο οποίο γίνονται παρεμβάσεις για την κατασκευή του ταρτάν στον στίβο και την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς, ο οποίος δήλωσε πως «πολύ σύντομα θα αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα που υπάρχει εκεί».

Ο Δήμαρχος-βάσει σχετικής ενημέρωσης της ΕΡΤ Ζακύνθου-στάθηκε ιδιαίτερα στην καλή συνεργασία του Δήμου με το υπουργείο Αθλητισμού, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να λαμβάνουν χώρα σημαντικές εργασίες στις

αθλητικές υποδομές του νησιού. «Αυτά είναι έργα που η Ζακυνθινή κοινωνία περίμενε επί χρόνια και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής, με τον τοπικό Βουλευτή και υφυπουργό Αθλητισμού, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου», δήλωσε ο Δήμαρχος, τονίζοντας, πως, «από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκα, προσπάθησα να ενώσουμε και όχι να διασπάσουμε τις δυνάμεις μας και πραγματικά χαίρομαι που τα έχουμε καταφέρει». Τέλος, ο κ. Κολοκοτσάς σημείωσε ότι στόχος είναι και η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου, το οποίο αν δε γίνει στην Παναγούλα, δεύτερη επιλογή είναι η περιοχή του Βανάτου και τρίτη αυτή του Φιολιτίου, όπου ο Δήμος διαθέτει 25 στρέμματα γης.

Keywords
Τυχαία Θέματα