Ζάκυνθος: Οι οικονομικές πληγές της ΣΑΖ προκαλούν πονοκέφαλο

16:12 4/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Λόγω έλλειψης επαρκών στοιχείων στην εισηγητική πρόταση αναβλήθηκε η λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του τοπικού επιμελητηρίου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΣΑΖ, στη χθεσινή συνεδρίαση του δ.σ. του οργάνου, ενώ, ομόφωνα υποστηρίχθηκε η διατήρησή της ως μοχλού ανάπτυξης.

Ωστόσο, στη συζήτηση που προηγήθηκε της λήψης της απόφασης για αναβολή του θέματος, η διοίκηση του επιμελητηρίου δέχτηκε σφοδρή κριτική, μεταξύ άλλων, για τη μη δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας.

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του μέλους, Μαρίνου Στουφή, ο οποίος έθεσε ζητήματα όπως, της μη παρουσίας του πρόεδρου της και δήμαρχου Ζακύνθου, Παύλου Κολοκότσα ώστε να δοθούν εξηγήσεις για το γεγονός ότι η εταιρεία βρίσκεται σε οικονομική κατάρρευση αλλά και να πληροφορήσει για την ευθύνη όλων των διοικήσεών της, καθώς και για τη μη ενημέρωση του οργάνου για τους ισολογισμούς της σε ετήσια βάση, όταν, μάλιστα, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, Δ. Γαργαλέας, είναι στη θέση του αντιπροέδρου της ΣΑΖ.

Keywords
Τυχαία Θέματα