Βόλος: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Δεν υπήρξαν θύματα

14:52 4/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα ή – έστω – τραυματίες, όταν λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι, αυτοκίνητο τύπου SUV, κατέληξε στην όχθη της θάλασσας, στην περιοχή του Αναύρου, την ώρα που εκεί βρίσκονταν δεκάδες λουόμενοι, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά.

Από την ανεξέλεγκτη πορεία του μεγάλου οχήματος (σειρά Μ της Mercedes) κινδύνευσε σοβαρά, μια γυναίκα που έκανε ηλιοθεραπεία, αλλά ευτυχώς, πρόλαβε και απομακρύνθηκε.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην οδό Πλαστήρα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες,

ο ηλικίας 81 ετών οδηγός του έχασε τον έλεγχο του, αμέσως μόλις άναψε την μηχανή, με αποτέλεσμα να «φύγει» μπροστά, να ανέβει στο πεζοδρόμιο και με ταχύτητα να φτάσει στην παραλία, για να καταλήξει στη θάλασσα, αφού προηγουμένως, παρέσυρε μια ξύλινη ομπρέλα.

Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους εκτιμούν πως ο οδηγός – πιθανόν – να έκανε λάθος χειρισμό και αντί για όπισθεν να έβαλε άλλη ταχύτητα, ενώ κάποιοι άλλοι δεν αποκλείουν, το αυτοκίνητο να διαθέτει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο ο 81χρονος δεν μπόρεσε να ελέγξει.

Το ευτύχημα είναι πάντως, ότι κανείς δεν έπαθε το παραμικρό, πέραν ενός σοκ που υπέστη ο οδηγός.

Το όχημα απομακρύνθηκε από την παραλία του Αναύρου, γύρω στις 2 το μεσημέρι, με γερανό που έστειλε το Λιμεναρχείο και αφού προηγουμένως απομακρύνθηκαν οι λουόμενοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα