Ζάκυνθος: ΝΔ κατά Κοντονή για «πολιτικά παιχνίδια» στο θέμα των σκουπιδιών

13:42 25/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνηθισμένος στην «κυβίστηση» ο Βουλευτής Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ και αφού έχει ψηφήσει ΕΝΦΙΑ και τρίτο μνημόνιο, αλλάζει άποψη για τον «Λίβα», επισημαίνει η ΝΕ Ζακύνθου της ΝΔ, αναφερόμενη στο χώρο για τη δημιουργία ΧΥΤΥ και την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στο νησί.

«Έρχεται και αναγνωρίζει τον ‘’Λίβα’’

ως τον πλέον κατάλληλο χώρο για την οριστική λύση του προβλήματος», αναφέρει η τοπική οργάνωση της ΝΔ, θέλοντας να καταδείξει το γεγονός, πως, ο κ Κοντονής, αρχικά διαφωνούσε με την επιλογή του συγκεκριμένου χώρου και τώρα κάνει πίσω. Ωστόσο, όπως τονίζει, η ΝΕ της ΝΔ, ο κ.Κοντονής, «προτρέπει τον υπουργό Περιβάλλοντος και τον γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης να επιβληθεί ως ενδιάμεση λύση, η περιοχή των Ορθονιών ή του Γαλάρου».
Μάλιστα, η τοπική οργάνωση, προσθέτει, ότι, «αντιλαμβάνονται πλέον όλοι πως η σημερινή κατάσταση με τα απορρίμματα, έχει μα κάνει με τον κ.Κοντονή και τα πολιτικά παιχνίδια που παίζει ως
Βουλευτής Ζακύνθου εδώ και 4 χρόνια. Όπως δεν ενδιαφέρεται για τα αλλά προβλήματα του νησιού, έτσι, δεν ενδιαφέρεται και για το πιο σοβαρό από όλα, την διαχείριση των απορριμμάτων».
Η ΝΕ της ΝΔ, καλεί τον κ.Κοντονή να σταματήσει τα πολιτικά παιχνίδια, γιατί η Ζάκυνθος περνά δύσκολες ώρες με τα απορρίμματα στους δρόμους και με τη δημόσια υγεία να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, ζητώντας του να είναι στο νησί και όχι κλεισμένος στο υπουργικό του γραφείο και την κυβέρνηση από κοινού με τους αρμόδιους φορείς να προβούν σε επιτάχυνση τον διαδικασιών για την άμεση λύση του προβλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα