Ζάκυνθος: ΝΔ κατά Κοντονή – κρατικού μηχανισμού για πυρκαγιές

15:59 1/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου κλιμάκιο της ΝΔ από τους βουλευτές Λευτέρη Αυγενάκη, Κώστα Αχ. Καραμανλή και Γιάννη Κεφαλογιάννη επισκέφτηκαν την Ζάκυνθο και μαζί με τοπικά στελέχη περιηγήθηκαν τις περιοχές που κατέστρεψαν οι πυρκαγιές.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν αργότερα το απόγευμα της ίδιας μέρας, τα κορυφαία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης , δήλωσαν ότι διαπίστωσαν ανοργανωσιά του κράτους που είχε σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των τεράστιων εκτάσεων στο νομό .

Ιδιαιτέρως επικριτικές ήταν οι αναφορές τους στον τοπικό βουλευτή και υπουργό δικαιοσύνης Στ.Κοντονή,

λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η πολιτική του απουσία έχει δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκεια στους πολίτες του νησιού με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναζητά καινούργια εκλογική περιφέρεια για να συνεχίσει να πολιτεύεται, ενώ το κοινοβουλευτικό κενό που δημιουργείται καλύπτεται από τα στελέχη της Ν.Δ.

Να ερωτηθούν τα στελέχη της κυβέρνησης όταν επισκεφτούν τη Ζάκυνθο , πότε προβλέπεται να καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές καθώς σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις σημειώθηκε μεγάλη καθυστέρηση , ζήτησαν οι εκπρόσωποι της ΝΔ προβλέποντας ότι ο νομός στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα γίνει μπλέ.

Ρεπορτάζ: Πέτρος Πομόνης

Keywords
Τυχαία Θέματα