Ζάκυνθος: Με την πρόεδρο των πολυτέκνων συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αλ. Μιχαλάς

15:21 1/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον αντιπεριφερειάρχη απασχόλησης, κοινωνικής μέριμνας και εθελοντισμού Αλέκο Μιχαλά συναντήθηκε η πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων Ζακύνθου Μελισσινού Μάρθα στο πλαίσιο επαφών που επιχειρεί για πρώτη φορά η Περιφέρεια με στόχο την απευθείας επαφή με όλους τους συλλόγους πολυτέκνων της ΠΙΝ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος Ζακύνθου Τζώρτζης Σιγούρος και υπηρεσιακά στελέχη. Στη συζήτηση που είχαν οι δύο πλευρές, η κ. Μελισσινού ενημέρωσε για τα προβλήματα που απασχολούν τους πολύτεκνους στη Ζάκυνθο και ζήτησε τη στήριξη της ΠΙΝ στα αιτήματά τους. Ο κ. Μιχαλάς

με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ζακύνθου, τόνισε ότι:
«Η Περιφέρεια έχει ανοίξει έναν ουσιαστικό διάλογο με τους πολυτέκνους σε όλα τα νησιά του Ιονίου.
Στόχος μας είναι η αντιμετώπιση των αναγκών της πολύτεκνης οικογένειας μέσα από σειρά ρεαλιστικών δράσεων και παρεμβάσεων σε όλες τις περιφερειακές ενότητες των Ιονίων Νήσων.
Οι δράσεις αυτές θα στοχεύουν στην ενδυνάμωση αλλά και την ανακούφιση των πολύτεκνων οικογενειών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ΠΙΝ.
Μέσα στο σχεδιασμό και τις προθέσεις μας είναι η δικτύωση της πολύτεκνης οικογένειας με τις νέες κοινωνικές δομές που σχεδιάζει και θα λειτουργήσουν με χρηματοδότηση της η ΠΙΝ σε όλα τα νησιά του Ιονίου.
Η Περιφέρεια Ιόνιων Νησιών σχεδιάζει για πρώτη φορά την οργάνωση εκδήλωσης στην οποία θα μιλήσουμε για τα θέματα που απασχολούν τους πολύτεκνους και θα τιμήσουμε οικογένειες και μέλη πολύτεκνων οικογενειών που ξεχωρίζουν τόσο στα νησιά του Ιονίου όσο και ευρύτερα.
Είναι υποχρέωση μας να αποτίνουμε φόρο τιμής σε αυτούς που αποτελούν τον ισχυρό βραχίονα της κοινωνίας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα