Ζάκυνθος: Κατατακτήριες εξετάσεις Μουσικού Σχολείου

14:43 15/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Μουσικό Σχολείο Ζακύνθου προκηρύσσει κατατακτήριες εξετάσεις για τις εξής τάξεις και τους ακόλουθους μαθητές:
Β΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 14 , Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 13, Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ 10, Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ 21, Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ16.

– Τα μαθήματα που εξετάζονται στο πλαίσιο των κατατακτηρίων εξετάσεων είναι τα εξής:α. για τη Β΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική Θεωρία και Πράξη, καθώς και τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, μαντολίνο) και προαιρετικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

β. Για τη Γ΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, μαντολίνο), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

γ. Για την Α΄ τάξη Λυκείου: Ευρωπαϊκή Μουσική – Θεωρία και Πράξη και Εισαγωγή στην Αρμονία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο,μαντολίνο), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

δ. Για τη Β΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, Ιστορία της Μουσικής, Υποχρεωτικό Ατομικό Όργανο Πιάνο και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

ε. Για τη Γ΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Μορφολογία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική και υποχρεωτικά το Ατομικό

Όργανο Επιλογής. Οι εξετάσεις ανά μάθημα διεξάγονται ως εξής:

α. γραπτά – ως προς το θεωρητικό μέρος και προφορικά – ως προς το πρακτικό μέρος (Ευρωπαϊκή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, Ευρωπαϊκή Μουσική – Θεωρία και Πράξη και Εισαγωγή στην Αρμονία)

β. γραπτά (Ιστορία της Μουσικής) και

γ. διά ακροάσεως (Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα, Ατομικό Όργανο Επιλογής).- Για την ύλη στο ατομικό όργανο επιλογής, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το σχολείο στο 26950-45812.Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 21/09/2017 και ώρα 09.00π.μ.Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι 20/09/17 και ώρα 14 μ.μ στη διεύθυνση του σχολείου.

ΦΩΤΟ: imerazante.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα