Ζάκυνθος: «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας»

21:07 16/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκινάει σήμερα το απόγευμα στη Ζάκυνθο το πρόγραμμα δράσεων «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017- “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο» στο οποίο συμμετέχει η Ξενοπούλειος Βιβλιοθήκη, όπως ενημέρωσε από την ΕΡΤ Ζακύνθου, η πρόεδρος του συλλόγου φίλων της Ξενοπούλειου παιδικής βιβλιοθήκης, Άντα Κατσαίτου.

Όπως ανέφερε η κα Κατσαίτου, η Ξενοπούλειος Βιβλιοθήκη συμμετέχει για πέμπτη χρονιά στο πρόγραμμα δράσεων που διοργανώνεται από το δίκτυο 150 δημόσιων και δημοτικών βιβλιοθηκών όλης της χώρας

και για φέτος αφορά σε ένα πανελλήνιο παιχνίδι σύνθεσης γύρω από διαφορετικά σημεία (π.χ. σημεία εκκίνησης, σημεία στίξης κ.α.). Σε αυτό περιλαμβάνονται για 38 δράσεις -που έχουν σχεδιαστεί από την Εθνική Βιβλιοθήκη- και μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 4 έως 12 χρονών.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ, ιδιαίτερη έμφαση έδωσε η κα Κατσαίτου στο γεγονός ότι υλοποιείται με τη συνδρομή 30 εθελοντών.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική δ/νση και
Ρεπορτάζ: Μαρίνα Μάντζου

Keywords
Τυχαία Θέματα