Ζάκυνθος: Εν αναμονή των εξελίξεων για την τύχη της νησιώτικης ομάδας

14:12 27/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα μεγάλο…καλοκαίρι από κάθε άποψη είναι αυτό που διανύουμε για τους παράγοντες της Ζακύνθου, αφού βρισκόμαστε στο τέλος Ιουνίου και κανείς δε γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνισθεί η μεγάλη ομάδα του νησιού.

Η Ζάκυνθος ολοκλήρωσε το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της πρόσφατης περιόδου κάτω από την διακεκαυμένη ζώνη, ωστόσο εκκρεμούν ακόμα αποφάσεις για τα ύποπτα παιχνίδια από το διαιτητικό όργανο επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ.
Η Ζάκυνθος

είχε αθωωθεί από την ΕΕΑ για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, ενώ πληροφορίες από τη διοίκηση του συλλόγου αναφέρουν πως αναμένεται το τυπικό της υπόθεσης για να υπάρξει απαλλαγή για το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο (τελευταίο ματς της περιόδου στο οποίο η Ζάκυνθος ήθελε μόνο βαθμούς αλλά τελικά έχασε κι όμως θεωρήθηκε ύποπτο).
Κανείς δεν έχει καμία διαβεβαίωση για το πότε θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος στις ομάδες που κατηγορούνται για τα ύποπτα. Ο Πανελευσινιακός είναι μία από τις ομάδες που κινδυνεύουν. Μάλιστα όχι μόνο δεν είναι γνωστός ο αριθμός των ομάδων που μπορεί να υποβιβαστούν στα «χαρτιά», αλλά δεν γνωρίζει κανείς ποια θα είναι η δομή του νέου Πρωταθλήματος (πόσες ομάδες και με ποια κριτήρια συμμετοχής) και φυσικά πότε θα ξεκινήσει.
Στη Ζάκυνθο εξακολουθούν να παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι και περιμένουν να «λάμψει η αλήθεια» για να παίξει και τη νέα σαιζόν ο νησιώτικος σύλλογος στη Football league.

Keywords
Τυχαία Θέματα