Υποψήφιους από την Καρδίτσα ανακοίνωσε σε εκδήλωση ο υπ. Περιφερειάρχης Δ. Κουρέτας

15:04 4/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην ανακοίνωση του μεγαλύτερου αριθμού των υποψηφίων από την Καρδίτσα, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πρωτοβουλία» για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, καθηγητής του τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Δημήτρης Κουρέτας, σε εκδήλωση που έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης.

Με αλφαβητική σειρά, είναι :
Νούλας Κώστας (Οικονομολόγος, επιχειρηματίας)
Παπαδάκος Αντώνης (Ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών διατροφής)
Μιχάλης Γεώργιος (ΩΡΛ)
Γιώτα Γεωργία (Φιλόλογος)
Αναστασία

Σπύρου (Αγγλική φιλολογία, μουσικός)
Σφαιροπούλου Ζωή (Αγγλική φιλολογία)
Μέλλος Βασίλης (ΕΕΔΙΠ ΤΕΦΑΑ Τρικάλων)
Παπαδόπουλος Γεώργιος (Χημικός Μηχανικός)

Ο κ. Κουρέτας υπογράμμισε ότι ο συνδυασμός «Πρωτοπορία» είναι μία ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση, και οι άνθρωποι που τη στελεχώνουν έχουν ένα κοινό όραμα για τη Θεσσαλία, τα επόμενα πέντε χρόνια. Επιπλέον, στη διάρκεια της εκδήλωσης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας μίλησε για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο που θα εξασφαλίσει τη βιώσιμη ανάπτυξη και στην περιοχή της Καρδίτσας. Όπως είπε η αγροτοδιατροφή στο Ν. Καρδίτσας αποτελεί τεράστιο πλούτο, χωρίς όμως μέχρι τώρα να υπάρχει προστιθέμενη αξία.

Επίσης, άσκησε έντονη κριτική στον κ. Αγοραστό, τονίζοντας ότι μόνο από το ΠΕΠ 2014-2020, παρότι για την Περιφέρεια Θεσσαλίας αντιστοιχουσε το ποσό των 423 εκατ. ευρώ εντούτοις νομικές δεσμεύσεις υπάρχουν μόνο για 90 εκατ. ευρώ, αριθμός που κατατάσσει το γεωγραφικό μας διαμέρισμα προτελευταίο στις απορροφήσεις, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξει δημόσιος διάλογος για το πώς πρέπει να κατανεμηθούν οι πόροι του ΠΕΠ.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα