Υπογράφηκε η σύμβαση της μελέτης για τον ανισόπεδο κόμβο Σέσκλου

18:04 29/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, υπέγραψε σήμερα στη Λάρισα, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Δωροθέας Κολυνδρίνη, τη σύμβαση για την  εκπόνηση της μελέτης του ανισόπεδου κόμβου Σέσκλου στην εθνική οδό Βόλου – Βελεστίνου προϋπολογισμού 548.717 ευρώ.

«Υπογράψαμε τη σύμβαση της μελέτης ενός έργου απαραίτητου και χρήσιμου για την επόμενη μέρα της Θεσσαλίας, που οδηγεί στην αναβάθμιση του υφιστάμενου ισόπεδου κόμβου Σέσκλου, σε ανισόπεδο και ενισχύει το επίπεδο οδικής

ασφάλειας στην μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη διακίνηση των εμπορευμάτων, δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

«Πρόκειται για πλήρη μελέτη που καθιστά το έργο ώριμο προς ένταξη σε χρηματοδοτικό εργαλείο τη νέα Προγραμματική Περίοδο, για την κατασκευή του. Ευχαριστώ τις τεχνικές μας υπηρεσίες που σε δύσκολες εποχές, συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά. Το αποτέλεσμα της  δουλειά τους, διαχέεται σε όλη την κοινωνία. Τα έργα που κατασκευάζει και σχεδιάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας δημιουργούν και συντηρούν θέσεις εργασίας και στηρίζουν την τοπική πραγματική οικονομία», προσθέτει ο κ. Αγοραστός.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπογράφηκε, Σέσκλου,ypografike, sesklou