Υπογράφεται σύμβαση για τη μελέτη σκοπιμότητας συνδυασμένων μεταφορών – Δήλωση Μ. Χρυσοβελώνη

12:04 17/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του ΟΣΕ, της ΓΑΙΟΣΕ, του ΕΡΓΟΣΕ, του ΟΛΒ και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για την εκπόνηση μελέτης σκοπιμότητας για τις συνδυασμένες μεταφορές στο Νομό Μαγνησίας όπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στο Βόλο από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Θάνο Βούρδα, η υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη

δήλωσε:

«Χαιρετίζω την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την εκπόνηση μελέτης σκοπιμότητας για τις συνδυασμένες μεταφορές . Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης θυμίζω ότι με την τότε ιδιότητά μου ως υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, είχα συντελέσει ώστε να ξεκινήσουν και να εξεταστούν όλες οι δυνατότητες αξιοποίησης τόσο των υφιστάμενων δικτύων μεταφορών, αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξής τους μέσω της διασύνδεσης του λιμανιού, με το αεροδρόμιο αλλά και τις δύο βιομηχανικές ζώνες του Βόλου, για την παροχή μεταφορικών υπηρεσιών προϊόντων και επιβατών.

Εξαιτίας της προγραμματισμένης από καιρό επίσκεψης μου στις ΗΠΑ για να εκπροσωπήσω την χώρα μας στην 63η Σύνοδο του Ο.Η.Ε. για το Καθεστώς των Γυναικών, δεν κατέστη δυνατόν να είμαι παρούσα στην υπογραφή της σύμβασης.

Είμαι βέβαιη ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα στο να γίνει σύντομα ο Βόλος μας κέντρο συνδυασμένων μεταφορών από και προς όλη την χώρα και εκτός αυτής.

Όπως εργάστηκα από την αρχή για τον εν λόγω σχεδιασμό του σημαντικού έργου, έτσι συνεχίζω να υποστηρίζω τόσο την δραστηριότητα του Γ.Γ. Θάνου Βούρδα, όσο και του αρμόδιου Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη και του έργου της Κυβέρνησης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα