Ξεκίνησε η συνεργασία για τον τουρισμό

10:24 6/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν η Google και η Περιφέρεια Κρήτης, με σκοπό την επέκταση της τουριστικής περιόδου στο νησί, μέσα από την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των κρητικών επιχειρήσεων και της ψηφιακής ανάδειξης του πολιτισμού της μεγαλονήσου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, παρουσία της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη, βουλευτών τοπικών αρχών και εκπροσώπων φορέων.
Όπως ανακοίνωσαν ο περιφερειάρχης Κρήτης,

Σταύρος Αρναουτάκης, και διευθύντρια Marketing της Google στην Ελλάδα, Μαρία Φουντά, ομάδα πέντε ειδικών συμβούλων της εταιρείας αναλαμβάνει άμεσα, τη δωρεάν εκπαίδευση των τοπικών επιχειρήσεων σε ψηφιακές δεξιότητες και εργαλεία, για την ενίσχυση της διαδικτυακής τους παρουσίας. Επιπλέον η Google θα συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο Κρήτης για την ψηφιοποίηση των θησαυρών του Μουσείου της Αρχαίας Ελεύθερνας και της ανάδειξής τους στην πλατφόρμα πολιτισμού Google Arts & Culture, με σκοπό την ενίσχυση του θεματικού τουρισμού.
Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Onlime της Google, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα