Ξάφριζε λουόμενους

11:34 26/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πλούσια η… «σοδειά» 46χρονου ημεδαπού, που αφαιρούσε από παραλίες και πισίνες ξενοδοχείων, προσωπικά αντικείμενα λουομένων.
Σημειώνεται ότι ο 46χρονος είχε συλληφθεί στις 26 Σεπτεμβρίου, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.
Στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, μετά τη σύλληψη του 46χρονου, εξιχνίασε άλλες είκοσι τέσσερις (24) περιπτώσεις κλοπών στις οποίες προέβη.
Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού στην κατοικία του δράστη, με αφορμή την

σύλληψη του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 193 αντικείμενα (κινητά τηλέφωνα, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, tablets, φωτογραφικές μηχανές, γυαλιά ηλίου, ρολόγια, τσάντες, αποσκευές, κλειδιά δωματίων τουριστικών καταλυμάτων, κ.ά), καθώς και χρηματικά ποσά σε χαρτονομίσματα και νομίσματα διαφόρων χωρών, τα οποία όπως διαπιστώθηκε αποτελούσαν προϊόντα κλοπών.
Από την αξιολόγηση και συνδυαστική μελέτη των στοιχείων της υπόθεσης σκιαγραφήθηκε πλήρως η εγκληματική δράση του 46χρονου, ο οποίος από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2017, χρησιμοποιώντας κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβαινε σε παραλίες και πισίνες ξενοδοχείων όπου εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία λουόμενων αφαιρούσε προσωπικά τους αντικείμενα.
Επίσης, διακριβώθηκε ότι ο κατηγορούμενος είχε παρόμοια δραστηριότητα και τον Ιούνιο του 2016.
Σημειώνεται ότι, καμία από τις μέχρι τώρα εξιχνιασθείσες κλοπές δεν είχε δηλωθεί στις Αστυνομικές Αρχές.
Το σύνολο των ανευρεθέντων κλεμμένων αντικειμένων φυλάσσονται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, μέρος των οποίων έχει αναγνωριστεί και πρόκειται να αποδοθεί στους ιδιοκτήτες, ενώ η διαδικασία ταυτοποίησης της προέλευσης των υπολοίπων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα