Βρήκαν χασισόδενδρα και όπλα

07:34 11/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένας 43χρονος συνελήφθη σε περιοχή του δήμου Φαιστού, καθώς σε αστυνομική επιχείρηση βρέθηκαν στην κατοχή του 92 δενδρύλλια κάνναβης, ένα καλάσνικοφ, σφαίρες, χασίς και ζυγαριά ακριβείας.

Συγκεκριμένα στην επιχείρηση των ανδρών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσαράς σε εγκαταλελειμμένο χώρο που χρησιμοποιεί ο 43χρονος, διαπιστώθηκε, να καλλιεργούνται 92 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία βρισκόταν στο στάδιο της ανάπτυξης μέσα σε γλάστρες, ύψους έως 55 εκατοστών, ενώ εντοπίστηκε ο ίδιος να προβαίνει σε

καλλιεργητικές πράξεις.
Ακολούθησε έρευνα σε επιχείρηση που διατηρεί ο 43χρονος και στην οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ, μια γεμιστήρα, 44 φυσίγγια, ξιφολόγχη, μικροποσότητα κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, τρίφτης κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα.
Επίσης, τριακόσια εβδομήντα έξι δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν και ξερίζωσαν οι αστυνομικοί σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Μυλοποτάμου. Τα δενδρύλλια ύψους μέχρι ενάμιση μέτρο εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, είκοσι δύο αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης.

Keywords
Τυχαία Θέματα