Βραβείο στην Ε. Κουντουρά για την επιτυχία της τουριστικής της στρατηγικής

22:29 4/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Βραβείο από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού έλαβε η Υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντούρα για το έργο της στον τουρισμό και την επιτυχία της τουριστικής της στρατηγικής. Η Υπουργός τιμήθηκε με το βραβείο «Global Champion 2019» στην Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Τουρισμού στη Σεβίλλη της Ισπανίας.

Η Υπουργός βραβεύτηκε για την επιτυχημένη της στρατηγική που ανέδειξε την Ελλάδα σε κορυφαίο παγκόσμιο προορισμό για τουρισμό 365 ημέρες τον

χρόνο, επεκτείνοντας την τουριστική περίοδο, αναπτύσσοντας νέα θεματικά τουριστικά προϊόντα και προωθώντας δυναμικά νέους ελληνικούς προορισμούς.

Για την βράβευσή της η Υπουργός είπε ότι θεωρεί το βραβείο τεράστια αναγνώριση για την κυβέρνησή και για όσα έχει πετύχει την τελευταία τετραετία με τη στρατηγική και το έργο της στον ελληνικό τουρισμό.

Αυτή η νέα διάκριση, είπε, ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους και επαγγελματίες όχι μόνο στον τουρισμό, αλλά και σε όλους τους άλλους κλάδους, της εστίασης, των μεταφορών, των παροχών υπηρεσιών, που ξεχωρίζουν για το υψηλό επίπεδο υπηρεσίων που προσφέρουν ώστε η Ελλάδα να αποτελεί κορυφαία επιλογή στις προτιμήσεις του διεθνούς ταξιδιωτικού κοινού.

Πηγή: ΕΡΤ1

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα