Βόλος: Παρωδία εγκαινίων του αντλιοστασίου στα «Αστέρια» Αγριάς

14:54 9/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την έντονη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν οι κάτοικοι της περιοχής «Αστέρια» Αγριάς για την μεγάλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του αντλιοστασίου που κατασκευάζει η ΔΕΥΑΜΒ στο παρκάκι της περιοχής, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στους περιοίκους.

Δίνοντας τη δική τους απάντηση στην, προ τριών ημερών δήλωση του προέδρου της Επιχείρησης, Απόστολου Γαλάτη, ότι σήμερα επρόκειτο να ολοκληρωθούν τα έργα και θα ξεκινούσαν οι εργασίες ανάπλασης του πάρκου, κάτοικοι της συνοικίας έστησαν σήμερα το πρωί, μια παρωδία εγκαινίων του έργου, καταγγέλλοντας τη ΔΕΥΑΜΒ για ανακολουθία

λόγων και πράξεων.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου της περιοχής «Αστέρια», κ. Κ. Θεοδοσόπουλος, το έργο δεν πρόκειται να είναι έτοιμο ούτε στις 22 Φεβρουαρίου, όπως ισχυρίστηκε εκ των υστέρων ο κ. Γαλάτης, ενώ τόσο αυτός, όσο και ο Κώστας Βολιώτης από την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας δήλωσαν εξαιρετικά δύσπιστοι, σε τι βαθμό θα υπάρξει ανάπλαση του πάρκου, όποτε κι αν ολοκληρωθούν τα έργα.

Σύμφωνα με τους ίδιους, αποκαλύπτεται πλέον, ότι το βασικό επιχείρημα της ΔΕΥΑΜΒ, ότι το έργο θα απεντασσόταν αν δεν ξεκινούσε άμεσα, ήταν ένα απλό πρόσχημα.

Ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι με την κατασκευή του έργου, λέγοντας ότι εδώ και 45 μέρες ο οικισμός δεν έχει σταθερά τηλέφωνα, ενώ οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει από τον θόρυβο και το γεωτρύπανο, που είναι παλαιού τύπου, ρυπαίνει με καυσαέριο τα σπίτια.

Κατήγγειλε ακόμη, ότι εξαιτίας του συνεχούς θορύβου, ταλαιπωρείται η υγεία 19χρονου αυτιστικού παιδιού που διαμένει στον οικισμό και που από τις 18 Οκτωβρίου άρχισε να παρουσιάζει επιληπτικές κρίσεις, γεγονός που η μητέρα του αποδίδει στο θόρυβο.

Εξάλλου, ο κ. Θεοδοσόπουλος τόνισε πως θα καταθέσει άμεσα στον εισαγγελέα τις αυθαιρεσίες που έχουν γίνει, όπως και τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είναι νόμιμος πρόεδρος, ώστε να αντικρούσει έγκληση που κατέθεσε σε βάρος του ο κ. Γαλάτης στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας, αμφισβητώντας τη θέση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα