Βόλος: Νέα τροπή στην εξαφάνιση Γ. Καραμιχαηλίδη στην Αλόννησο

13:08 20/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μήνυση κατά δύο ατόμων και κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε σήμερα η μητέρα του 30 χρονου Γ. Καραμιχαηλίδη που αγνοείται από τις 30 Αυγούστου στην Αλόννησο. Τα δύο άτομα είναι αυτά που επέβαιναν σε φουσκωτό το μοιραίο βράδυ που εξαφανίστηκε ο 30χρονος και κατά παντός υπευθύνου για έκθεση σε κίνδυνο.

Η μητέρα του 30χρονου, Ματούλα Κοτρώτσιου, επισήμανε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα για να βρει άκρη για το παιδί της και έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι στο νησί να το καταθέσει. “Να βγούν και να μιλήσουν και να πούνε αυτά που λένε όταν δεν είναι οι κάμερες

μπροστά. Δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται και μου λένε ότι υπάρχει κάποιος που φταίει κι είναι στην Αλόννησο”. Η ίδια εκτιμά ότι ο γιος της δεν βγήκε ποτέ από τη θάλασσα.
Όπως εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας Σπ. Δεσύλλα, η μήνυση είναι κατά δύο συγκεκριμένων ατόμων που επέβαιναν σε φουσκωτό και κατά παντός υπευθύνου για έκθεση σε κίνδυνο, για το λόγο ότι άφησαν άνθρωπο στη θάλασσα ενώ θα έπρεπε να τον περιθάλψουν και να μην τον εγκαταλείψουν. Επιπλέον ανέφερε ότι έχουν προκύψει και νεότερα στοιχεία. “Μετά την εκπομπή της κ. Νικολούλη, άνοιξαν πολλά στόματα, μίλησαν πολλοί και το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται. Όλα τα στοιχεία έχουν συμπεριληφθεί, έχουμε απομαγνητοφωνήσει κομμάτια από συνομιλίες που είχε η κ. Νικολούλη. Ζητάμε επίσης, τα ρούχα του να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, να γίνει αναπαράσταση στην Αλόννησο και με εισαγγελική παραγγελία το ειδικό κλιμάκιο του Λιμενικού των υποβρυχίων αποστολών να κάνει εκτεταμένη έρευνα γιατί πιστεύουμε ότι και σήμερα θα βρεθούν κι άλλα στοιχεία».

Ο κ. Δεσύλλας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο 30χρονος να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. “Πρόκειται για μία πολύ περίεργη υπόθεση. Το λιμάνι της Αλοννήσου είναι μικρό λιμάνι. Η περίοδος που έγινε η εξαφάνιση, υπήρχαν αρκετά σκάφη, είναι αδιανόητο να μην τον βρήκε κάποιος κι αν πνίγηκε θα έπρεπε να βρούμε τη σορό του. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα