Βολιώτης φυσιοθεραπευτής στην Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα

10:47 22/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα που έφεραν οι Έλληνες αθλητές στην Παρά-Ολυμπιάδα του Ρίο, δηλώνει ο Βολιώτης φυσιοθεραπευτής Γιάννης Μάκος, που από το 2008 προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ελληνική Παραολυμπιακή ομάδα. Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο κ. Μάκος επισήμανε ότι από την ενασχόλησή του με τους αθλητές αυτούς που κάνουν πρωταθλητισμό ξεπερνώντας τα όποια κινητικά η νευρολογικά προβλήματά τους, παίρνει δύναμη και έχει ζήσει μαζί τους μεγάλες συγκινήσεις.
Ο Γ. Μάκος είναι 40

ετών και έχει συμμετάσχει στις παραολυμπιάδες του Πεκίνου, του Λονδίνου αλλά και πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα. “Δεν ξέρω αν όλος ο κόσμος το γνωρίζει αλλά η ελληνική ομάδα συμμετείχε με 60 αθλητές και σε 12 παραολυμπιακά αθλήματα αποκομίζοντας 13 μετάλλια, εκ των οποίων πέντε χρυσά, τέσσερα αργυρά και τέσσερα χάλκινα.

Πλέον κατέχουμε την 24η θέση παγκοσμίως” ανέφερε.
Σχολιάζοντας την εμπειρία του από το Ρίο, επισήμανε ότι πρόκειται για φιλόξενο λαό, που στήριξε με την παρουσία του στο γήπεδο τους αθλητές. “Η Βραζιλία είναι μια χώρα μεγάλων αντιθέσεων, υπάρχει φτώχεια, φοβόμασταν συνεχώς μη μας κλέψουν γιατί υπήρξαν πολλά κρούσματα, αλλά γενικότερα όσα προβλήματα παρουσιάστηκαν επιλύθηκαν” τόνισε.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Γ. Μάκου στην ΕΡΤ Βόλου

Keywords
Τυχαία Θέματα