Βενιζέλος για οικονομικά ΠΑΣΟΚ: Ελλειμματική διαχείριση που ίσχυε επί χρόνια

16:16 9/5/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Αναφορά στο θέμα των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ έκανε κατά την εισηγητική ομιλία του στο Πολιτικό Συμβούλιο ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσιάζοντας και στοιχεία για το πώς σωρεύτηκε αυτό το χρέος. Εμμέσως πλην σαφώς κάλεσε τον κ.Παπανδρέου εφόσον νομίζει
ότι θίγεται από τις διαρροές να προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Σχετική είδηση: Συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

Παραδέχτηκε πάντως ότι το θέμα που άνοιξε με διαρροές προς τον Τύπο για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ παρουσιάστηκε με στρεβλό, περίεργο και παράδοξο τρόπο. Πρόσθεσε δε ότι το ζήτημα είναι ανοιχτό εδώ και καιρό και αφορά ουσιαστικά ολα τα κόμματα.

Ο κ.Βενιζέλος είπε ότι κατανοεί την αντίδραση του κ.Παπανδρέου αναφερόμενος στο ζήτημα με τα αδιασταύρωτα στοιχεία για τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Τόνισε ότι το θέμα αντιμετωπίζεται με θεσμικό τρόπο ενώ πρόσθεσε ότι ενθαρρύνει κάθε δημόσιο πρόσωπο που νομίζει ότι θίγεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Πάντως ο κ.Βενιζέλος αναφέρθηκε με μελανά χρώματα στην οικονομική κατάσταση του κόμματος, κάνοντας λόγο για ελλειμματική διαχείριση που ίσχυε επί χρόνια και διόγκωσε τα χρέη.

Τα τελευταία χρόνια οι ετήσιες δαπάνες υπερέβαιναν κατά 30% τα ετήσια έσοδα, είπε και σημείωσε πως από το 2003 εώς το 2011, κάθε χρόνια 10 εκατ. ευρώ προστίθενται στο χρέος του ΠΑΣΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα