Βελτίωση παρουσιάζουν οι τραυματίες από το σεισμό

11:15 24/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Θετικά είναι τα νέα για την πορεία της υγείας των τεσσάρων τραυματιών από τον ισχυρό σεισμό των 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που έπληξε την Κω.
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου εξακολουθούν να νοσηλεύονται ο είκοσι ενός ετών Σουηδός και ο 23χρονος Νορβηγός, παρουσιάζοντας, ωστόσο, σημάδια βελτίωσης. Σύμφωνα με το διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιάννη Τασσόπουλο, ο Σουηδός που διακομίστηκε με υπαραχνοειδή εγκεφαλική αιμορραγία και πολλαπλά

κατάγματα αναμένεται να χειρουργηθεί εκ νέου σήμερα, στο δεξί του χέρι. Ο Νορβηγός, που έχει ακρωτηριαστεί στα κάτω άκρα, αποσωληνώθηκε χθες, έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και αναμένεται να βγει σήμερα από την ΜΕΘ και να μεταφερθεί στην Ορθοπεδική Κλινική.
Οι δυο Έλληνες τραυματίες, η 28χρονη, που φέρει κατάγματα στα κάτω άκρα και ο 37χρονος με τραύμα στον δεξί οφθαλμικό κόγχο, παραμένουν σε νοσηλεία στην Ορθοπεδική και στην Οφθαλμολογική Κλινική, αντιστοίχως. Η 28χρονη, μάλιστα, αναμένεται, εφόσον οι εξετάσεις που θα της γίνουν είναι καλές, να πάρει αύριο εξιτήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα