Βαρύ πένθος για τον Γ. Μπαλταδώρο-Σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια (video)

12:47 13/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Βαρύ το πένθος, μετά την τραγωδία με το Μιράζ 2000 και τον θάνατο του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργου Μπαλταδώρου. Αλιευτικό σκάφος εντόπισε τη σορό του άτυχου σμηναγού, καθώς και μερικά από τα συντρίμμια του μοιραίου Μιράζ. Φως στα αίτια της συντριβής του προσπαθούν να ρίξουν ειδικοί εμπειρογνώμονες. Τριήμερο πένθος κηρύχθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες σε όλες τις μονάδες, ενώ τα θερμά τους συλλυπητήρια

εξέφρασαν η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας. Η Βουλή με απόφαση του προέδρου της, Ν. Βούτση θα «υιοθετήσει» τα ανήλικα παιδιά του.

Ο κ. Ιατρίδης ανέφερε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγεις από την παραίσθηση και ο μόνος τρόπος είναι να πιστέψεις στα όργανα και αυτό λένε και οι κανόνες και οι σχολές τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού. Καμιά φορά -είπε-είναι τόσο έντονη η αίσθηση της παραίσθησης που δεν πιστεύεις στα όργανα και πας να διορθώσεις την κανονικότητα γιατί νομίζεις ότι είσαι σε κλίση ή ανάστροφα και εκεί χειροτερεύεις την κατάσταση.

Μορφοβούνι Καρδίτσας- Θρήνος στο χωριό του αδικοχαμένου σμηναγού

Οδύνη στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, γενέτειρα του 34χρονου πιλότου. Συγγενείς και φίλοι σπεύδουν να συμπαρασταθούν στην απαρηγόρητη οικογένειά του.

Η κηδεία του άτυχου σμηναγού θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, στις 14:00. Στην κηδεία αναμένεται να παρευρεθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας. Σήμερα ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιπέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου επισκέφθηκε το σπίτι του άτυχου σμηναγού στην Αθήνα και εξέφρασε τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Keywords
Τυχαία Θέματα