Β. Ζάρκος: Η πόλωση δεν βοήθησε στον διάλογο

18:22 15/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Επιχειρηματιών για την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία» κ. Βασίλης Ζάρκος που κατέκτησε τρεις έδρες στο νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λάρισας με ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:Με την ψήφο τους στις Επιμελητηριακές Εκλογές,οι επιχειρηματίες, επέλεξαναυτούς που θα τούς εκπροσωπούν την προσεχή τετραετία στο Επιμελητήριο της Λάρισας. Μια τετραετία κρίσιμη για την επιχειρηματικότητα από κάθε άποψη. Η έντονη πόλωση που επεκράτησε καθ όλη την προεκλογική περίοδο – όχι με ευθύνη της παράταξή μας «Νέο Επιμελητήριο» – δεν βοήθησε δυστυχώς

στο να πραγματοποιηθεί ένας εκτενής και σοβαρός διάλογος για το μέλλον του Επιμελητηριακού θεσμού, τα τεράστια προβλήματα της επιχειρηματικότητας και να εκτεθούν σε βάθος οι προτάσεις των συνδυασμών για τον τρόπο αντιμετώπισής τους. Ο έντονος και ενδεχομένως εκτός πλαισίων αγώνας για παραταξιακή επικράτηση μάλλον συσκότισε παρά διαφώτισε τους επιχειρηματίες για τις προθέσεις μας, αδικώντας σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειές μας. Πιστεύουμε ότι η ευθύνη για όλους μας είναι μεγάλη, όπως μεγάλη εξακολουθεί να είναι και η πρόκληση να οδηγηθεί το Επιμελητήριο στην νέα εποχή.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, εξακολουθεί να είναι εδραία η πεποίθησή μας ,ότι τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά και με επιτυχία με αποκλεισμούς και παραταξιακές λογικές. Απαιτούνται προγραμματικές συγκλίσεις και ενεργή συμμετοχή και συμβολή όλων μας στην εξυπηρέτηση του κοινού σκοπού που δεν μπορεί να είναι άλλος από το καλό των επιχειρήσεών μας και της τοπικής ανάπτυξης. Ευθύνη μας είναι να βρούμε τον τρόπο να συνεργαστούμε αποτελεσματικά και παραγωγικά. Η πρόκληση είναι μπροστά μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα