Τζόυς Ευείδη: Ξεχωριστό το θεατρόφιλο κοινό της Λάρισας

10:55 20/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η θεατρική παράσταση «Μόλις Χώρισα», των Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου, παίζεται για 6 χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα και για πρώτη φορά βγαίνει «εκτός των τειχών» και ταξιδεύει στην επαρχία. Στη Λάρισα παρουσιάζεται απόψε στις 21.30 στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, μετά από την αναβολή της αρχικά προγραμματισμένης παράστασης για τις 12 Ιουλίου, λόγω του πένθους για τον Μητροπολίτη.

Η Τζόυς Ευείδη παίζει τον ρόλο της

μαμάς, που μαζί με τους φίλους της κόρης της, προσπαθεί να καθυστερήσει όσο περισσότερο γίνεται το να μάθει η κόρη της ότι ο καλός της τη χωρίζει, προκειμένου να χαρεί το πάρτυ γενεθλίων της. Ακολουθούν ξεκαρδιστικές καταστάσεις, καταπληκτικές ατάκες, δυνατές μουσικές σε μια θεατρική γραφή που στόχο έχει να εμπλέξει και να κάνει συμμέτοχους τους θεατές!

Η Τζόυς Ευείδη, μιλώντας την ΕΡΤ Λάρισας, δήλωσε ανυπόμονη για την παράσταση στη Λάρισα, χαρακτήρισε «το κοινό της πόλης πολύ ψαγμένο και ξεχωριστό που δεν μασάει τίποτα και αν το έργο δεν είναι καλό δεν θα ξεγελαστεί»

Η Τζόυς Ευείδη συμπρωταγωνιστεί με τους Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Κάππα, Θωμαϊδα Ανδρούτσου, Μαρία Κωνσταντάκη, Χρήστο Τριπόδη, Ελίνα Μάλαμα, Δημήτρη Ζωγραφάκη, Ανδρέα Βούλγαρη και Στρατή Νταλαγιώργο.

Προπώληση εισιτηρίων 12 ευρώ: Βιβλιοπωλείο ΚΑΛΤΣΑΣ (Παπαναστασίου 57, 2410255672) και ηλεκτρονικά στο viva.gr

Γενική είσοδος 15 ευρώ και 12 ευρώ (ανεργίας, πολύτεκνοι, φοιτητικό, άνω των 65)

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα