ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

09:07 20/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: «Ταξιδεύοντας…» με τη Δήμητρα Καραγιάννη

Παράσταση μουσικής και λόγου με τίτλο «Ταξιδεύοντας…» με τη Δήμητρα Καραγιάννη, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιουλίου στις 21:00 στο Μουσείο Σύγχρονης Τοπικής Ιστορίας Κοζάνης. Πρόκειται για μια παράσταση μουσικής και λόγου που ταξιδεύει στο χρόνο και ενώνει κείμενα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων με τη μουσική μεγάλων συνθετών. Στην απόδοση των τραγουδιών και του κειμένου είναι η Δήμητρα Καραγιάννη. Τη Διασκευή και προσαρμογή των κειμένων έχει κάνει ο Μιχάλης

Πιτένης και συμμετέχουν οι μουσικοί, Γιώργος Τζούκας, Δώρα Τανή, Χριστίνα Τανή.

Κοζάνη: Πολιτιστική εβδομάδα «Αγία Μαρίνα» στη Λευκόβρυση

Πολιτιστική εβδομάδα με αφορμή τη γιορτή της Αγίας Μαρίνας διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Διγενής Ακρίτας» Λευκόβρυσης. Σήμερα Παρασκευή 20 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ποντιακή βραδιά και το Σάββατο 21 Ιουλίου δημοτική και λαϊκή βράδια. Στην εκδήλωση του Σαββάτου θα χορέψουν τμήματα του συλλόγου «Διγενής Ακρίτας» Λευκόβρυσης και του Μικρασιάτικου Συλλόγου Κοζάνης.
Κοζάνη: Εκδήλωση του συλλόγου «Αριστοτέλης» Κάτω Κώμης

Την καλοκαιρινή του εκδήλωση διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 20/07/2018 ο Μορφωτικός Φυσιολατρικός Σύλλογος «Αριστοτέλης» Κάτω Κώμης, στο εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία. Η εκδήλωση, με την ορχήστρα του Κώστα Τσιοτίκα, θα αρχίσει στις 21:00.

Κοζάνη: Ετήσιος χορός «Ρωμιοσύνης»

Ο ετήσιος χορός, του Εκπολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Χρωμίου η «Ρωμιοσύνη» θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 20 Ιουλίου. Ο χορός θα γίνει στον αύλειο χώρο του κτηρίου πολλαπλών χρήσεων με την ορχήστρα του Γιάννη Γρίβα.

Κοζάνη: Δημοτική και ποντιακή βραδιά στη ΖΕΠ

Δημοτική και ποντιακή βραδιά, διοργανώνει το Σάββατο 21 Ιουλίου, ο Πρότυπος Πολιτιστικός Σύλλογος ΖΕΠ Κοζάνης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της ΖΕΠ και θα αρχίσει στις 21:30.

Κοζάνη: 1ο Φεστιβάλ Σκόρδου στα Πετρανά

Το 1ο Φεστιβάλ Σκόρδου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 στα Πετρανά Κοζάνης. Η εκδήλωση θα γίνει στην κεντρική πλατεία του χωριού από τις 20:00 με καλεσμένο καλλιτέχνη τον Ματθαίο Γιαννούλη. Ο μορφωτικός – πολιτιστικός σύλλογος και η τοπική Κοινότητα Πετρανών θα προσφέρουν προϊόντα και εδέσματα με βάση το σκόρδο.

Κοζάνη: «Δρέπανο 2018»

Πολιτιστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «Δρέπανο 2018», θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 Ιουλίου, στις 21:30 στο χώρο του δημοτικού σχολείου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποντιακή βραδιά και η είσοδος είναι 5 ευρώ.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα