Τσίπρας: Προοίμιο για νέο μνημόνιο το πολυνομοσχέδιο

09:21 29/3/2014 - Πηγή: ΕΡΤ
Το πολυνομοσχέδιο θεσμοθετεί έναν νέο γύρο βαρβαρότητας και είναι προοίμιο για νέο μνημόνιο μετά τις εκλογές «αν τους αφήσουμε να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο», δήλωσε την Παρασκευή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και έκανε λόγο για ένα νέο έγκλημα σε βάρος του λάου, έγκλημα οικονομικό, κοινωνικό, και εθνικό.«Εκχωρούν τις τράπεζες
και το σύνολο της οικονομίας σε ξένους και εγχώριους κερδοσκόπους», είπε αναφορικά με την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να δημιουργήσει «τετελεσμένα πριν την ανάληψη εξουσίας από το ΣΥΡΙΖΑ».

Για τα εργασιακά, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να παραδώσει τους εργαζομένους σε μια σύγχρονη δουλεία, ενώ σχετικά με τις ρυθμίσεις για το γάλα και γενικότερα στα θέματα της λίστα του ΟΟΣΑ, είπε ότι έχει επίσης συμφωνήσει να καταστρέψει την εγχώρια κτηνοτροφία και να κηρύξει σε διωγμό παραδοσιακά επαγγέλματα, όπως του φαρμακοποιού, του οδηγού ταξί, του αρτοποιού, του βιβλιοπώλη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προανήγγειλε πάντως ότι τα μέτρα δεν θα έχουν μεγάλη ζωή, λέγοντας ότι η ημερομηνία λήξης τους είναι η 25η Μαΐου, ημέρα διεξαγωγής των ευρωεκλογών.

Παράλληλα επανέλαβε ότι θα καταργήσει το μνημόνιο και ότι προτίθεται να φτιάξει Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, ενώ προειδοποίησε ότι «όλοι οι υπεύθυνοι θα οδηγηθούν στην ελληνική Δικαιοσύνη».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
------------------------------------------------------------

«Βυθισμένος στη μιζέρια και στην απογοήτευση, επειδή οι προσδοκίες του για αποτυχία της Ελλάδας διαψεύστηκαν, ο κ. Τσίπρας επιδόθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα μίσους και απελπισίας», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα