Τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο Τεμπών από τον Μ. Σ. Όσσας

19:59 5/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών πρόσφερε ο Μορφωτικός Σύλλογος Όσσας. Τα τρόφιμα παρέδωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τάσος Χαδουλός καθώς και το μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου κ. Γεώργιος Αγγελής και ο κ. Αντώνιος Γούσιος μέλος τοπικού συμβουλίου Όσσας.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού με σκοπό την συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών. Ο πρόεδρος του Συλλόγου

κ. Τάσος Χαδουλός έκανε λόγο για μια διαφορετική εκδήλωση με μηνύματα, κοινωνικής προσφοράς , ανθρωπιάς , αλληλεγγύης και εθελοντισμού. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λάμπρος Ζάρρας ευχαρίστησε τον δραστήριο σύλλογο για αυτήν την προσφορά και ευχήθηκε ο σύλλογος να έχει πάντα επιτυχίες και να διοργανώνει τέτοιου είδους εκδήλωσης που στόχο έχουν να προσφέρουν κοινωνικό έργο και το παράδειγμα του Μορφωτικού Συλλόγου της Όσσας να ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι που δραστηριοποιούντα στο δήμο Τεμπών. Την παραλαβή τροφίμων έκανε ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου κ. Λάμπρος Ζάρρας με το μέλος του κοινωνικού παντοπωλείου και προέδρου Τοπικής κοινότητας Μακρυχωρίου κα .Άννα Μαγαλιού -Καραπάνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα