Πατέρας Άννυ: Την τεμάχισα αλλά δεν την σκότωσα

19:18 5/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον πατέρα την 4χρονης Άννυ να αποδέχεται ότι τεμάχισε το ίδιο του το παιδί άνοιξε την Δευτέρα, η αυλαία της πολύκροτης δίκης ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για της αποτρόπαια δολοφονία, το Πάσχα του 2015 .

Με την κατηγορηματική του άρνηση ότι δεν σκότωσε το παιδί του, ο 27χρονος Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ, γνωστός ως Σάββας ουσιαστικά δείχνει εμμέσως ως δράστη της δολοφονίας τον συγκατηγορούμενο και φίλο του Νικολάι ή Νίκι, ο οποίος ωστόσο με τη σειρά του αρνήθηκε στο δικαστήριο οποιαδήποτε εμπλοκή του στην δολοφονία.

Αν

γίνει δεκτός ο ισχυρισμός του πατέρα τότε θα καταδικαστεί μόνο για πλημμεληματική περιύβριση νεκρού.

Από την πλευρά της, η μητέρα της μικρής απαντώντας στον πρόεδρο του δικαστηρίου είπε πως αποδέχεται ότι έχει διαπράξει μόνο το αδίκημα της ψευδορκίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα εξηγήσει αργότερα τους λόγους.

Η κατάθεση του παππού
Βέβαιος πως οι δολοφόνοι της τετράχρονης εγγονής του κάθονται στο εδώλιο δήλωσε στο δικαστήριο ο πατέρας της 25χρονης Δημητρίνας Μπορίσοβα, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του, γιαγιά του παιδιού, κατέθεσαν στο δικαστήριο παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ο παππούς της τετράχρονης κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ότι είναι απολύτως βέβαιος πως ο 25χρονος πατέρας της μικρής και ο φίλος του είναι αυτοί που τη δολοφόνησαν και με σπασμένη φωνή συμπλήρωσε: «Σκίζεται η καρδιά μου για εκείνη.. Σκότωσαν το παιδί και το τεμάχισαν. Η Άννυ χάθηκε..».

Τι κατέθεσε η γιαγιά της Άννυ
Συγκλονισμένη δήλωσε και η γιαγιά της Άννυ η οποία υποστήριξε πως η κόρη της δεν έχει ευθύνη.

«Σε αυτή την υπόθεση ευθύνονται οι δύο κατηγορούμενοι. Πονάω παρά πολύ για την εγγονή μου. Δεν μου αρέσει που η κόρη μου είναι έγκλειστη».

Στη συνέχεια περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε η μικρή Άννυ αλλά και τις σχέσεις που είχε με τους γονείς της, ενώ είπε ότι δεν γνώριζε τις συνθήκες διαβίωσης του ζευγαριού στην Ελλάδα. Επίσης κατέθεσε ότι την εξαφάνιση της εγγονής της την πληροφορήθηκε από την τηλεόραση.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 14 Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα