Τρίκαλα: Τροχαίο δυστύχημα στο Κοτρώνι – Έχασε τη ζωή του ένα μωρό 16 μηνών

13:44 28/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα αγοράκι, 16 μηνών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, που έγινε χθες το απόγευμα λίγο έξω από το χωριό Κοτρώνι του Δήμου Πύλης. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το μωρό και οδηγούσε ο 44χρονος πατέρας του εκτράπηκε της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό ύψους 15 μέτρων.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε μία πενταμελής οικογένεια, που κατευθύνονταν προς το Κοτρώνι Σε μία στροφή στην είσοδο σχεδόν του χωριού ο 44χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να πέσει στον γκρεμό. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν η 36χρονη σύζυγός του και τα τρία παιδιά της οικογένειας, δύο κοριτσάκια,

το ένα 13 και το άλλο 10 ετών και το αγοράκι 16 μηνών. Από την πτώση του αυτοκινήτου το μωρό σκοτώθηκε ακαριαία. Το δυστύχημα έγινε άμεσα αντιληπτό από τους κατοίκους του ορεινού χωριού που έσπευσαν σε βοήθεια, πριν καν φτάσει η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Απεγκλώβισαν το ζευγάρι και τα κορίτσια, ήταν ωστόσο αργά για το μωρό. Το ζευγάρι νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Τρικάλων και τα δύο παιδιά στην παιδιατρική κλινική. Άπαντες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα