Τρίκαλα: Τέσσερις συλλήψεις για πλαστά χαρτονομίσματα

13:18 8/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα μετά τη χθεσινή σύλληψη τεσσάρων ατόμων για διακίνηση 49 πλαστών χαρτονομισμάτων των 100 ευρώ, αφού στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκαν και αρχαία νομίσματα.

Αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης ΔΙ.ΑΣ., σε έλεγχο του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν δύο 58χρονοι, ένας 41χρονος και ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, βρήκαν και κατάσχεσαν, εκτός από τα πλαστά χαρτονομίσματα, ένα μηχάνημα ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων, ένα

αυτοσχέδιο τσιγάρο με μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και χρηματικό ποσό 475 ευρώ. Ωστόσο, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 41χρονου, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν έξι μεταλλικά πεπαλαιωμένα νομίσματα, τα οποία εμπίπτουν στο Νόμο περί αρχαιοτήτων καθώς και μικροποσότητα κάνναβης. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραχάραξη και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, ενώ τη σχετική προανάκριση της υπόθεσης διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα