Τρίκαλα: Σύσκεψη Σωματείων ενάντια στα μέτρα από το ΠΑΜΕ

19:18 6/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ευρεία σύσκεψη Εργατικών Σωματείων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα συγκαλεί την ερχόμενη Πέμπτη η Γραμματεία Τρικάλων του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), για την εργατική αντίσταση ενάντια στα νέα μέτρα που επιφέρουν οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης και δανειστών.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ επισημαίνει πως ”με τις πρόσφατες αποφάσεις του eurogroup βλέπουμε για πολλοστή φορά πού οδηγούν οι δήθεν σκληρές διαπραγματεύσεις

και οι κόκκινες γραμμές”, προσθέτοντας πως “ο εργαζόμενος λαός έρχεται κατάματα να αντιμετωπίσει νέα μέτρα που έρχονται να προστεθούν στις ήδη βάρβαρες πολιτικές πτώχευσης των προηγούμενων ετών…”. Ενάντια σ’ αυτή την πολιτική το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο διοργάνωσε, με μεγάλη συμμετοχή, συλλαλητήριο στις 22 Φεβρουαρίου, συνεχίζοντας την αγωνιστική του δράση μέσα από κάθε Σωματείο και χώρο δουλειάς. Ο συντονισμός των νέων κινητοποιήσεων θα αποφασιστεί στην προγραμματισθείσα σύσκεψη της Πέμπτης, στις 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, που διοργανώνει η Γραμματεία Τρικάλων του ΠΑΜΕ, με θέμα “η οργάνωση της εργατικής αντίστασης απέναντι στην επίθεση της κυβέρνησης, της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων”.

Keywords
Τυχαία Θέματα