Τρίκαλα: Συνελήφθησαν για εισαγωγή και διακίνηση κάνναβης

18:11 29/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ποσότητας κάνναβης, συνελήφθησαν 33χρονος Τρικαλινός και 44χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 9,5 κιλά της ναρκωτικής ουσίας.

Η σύλληψή τους έγινε χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, οι οποίοι γνώριζαν ότι ο 30χρονος θα μετέφερε την κάνναβη με βυτιοφόρο φορτηγό, προκειμένου να την παραδώσει στον 44χρονο σε προκαθορισμένο σημείο στα Τρίκαλα. Μετά από αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε αρχικά

ο 44χρονος αλλοδαπός να επιβαίνει σε σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, στο σημείο συνάντησης, όπου μετά από λίγο προσήλθε και ο 30χρονος ημεδαπός, με το ιδιοκτησίας του Ι.Χ. φορτηγό βυτιοφόρο. Ο 44χρονος είχε παραδώσει προ διημέρου σε περιοχή της Αλβανίας την προαναφερόμενη ποσότητα κάνναβης στον 30χρονο, προκειμένου να την εισάγει στην Ελλάδα και να τη μεταφέρει για λογαριασμό του στα Τρίκαλα, όπου και θα την επέστρεφε, έναντι χρηματικής αμοιβής. Σε έρευνες των αστυνομικών εντοπίστηκαν σε παρακείμενο αγρό, 8 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 9 κιλών και 558 γραμμαρίων. Ακολούθησε αντίστοιχη έρευνα στις οικίες των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε τσουβάλια με υπολείμματα κάνναβης καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν, επίσης, τα προαναφερόμενο δύο οχήματα, ενώ τη σχετική προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα