Τρίκαλα: Συλλαλητήριο ενάντια στα μνημόνια και την “3η αξιολόγηση”

12:29 9/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συλλαλητήριο ενάντια στα μνημονιακά μέτρα, την “3η αξιολόγηση” και τον κρατικό προϋπολογισμό του 2018, διοργανώνεται σήμερα, στις 6.30 το απόγευμα, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Τρίκαλα.

Διοργανωτής φορέας του συλλαλητηρίου το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, έχοντας δηλώσει συμμετοχή Εργατικά Σωματεία και Σύλλογοι. “Απέναντι στα παλιά και νέα αντιλαϊκά

μέτρα που περιλαμβάνει το “πακέτο” της “δίκαιης ανάπτυξης”, μπροστά στην 3η “Αξιολόγηση” και τον κρατικό προϋπολογισμό για το 2018, αλλά και ενάντια στη βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, το Π.Α.ΜΕ. καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων, της νεολαίας, των συνταξιούχων και των λαϊκών στρωμάτων να αντιτάξουν τις ανάγκες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και του λαού, να συμβάλουν στην άνοδο των αγώνων για την αντεπίθεση”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Τονίζεται, δε, χαρακτηριστικά πως “με παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα χτίζουν την ανάκαμψη, τσακίζουν τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου…”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίκαλα, Συλλαλητήριο, “3η ”,trikala, syllalitirio, “3i ”