Στα «κάγκελα» Αντώναρος και Ρουσόπουλος αλλά με καθυστέρηση μιας… ημέρας: «Δεν φάγαμε με Βαξεβάνη και Μαντζουράνη!»

Από χθες, η είδηση που κυκλοφόρησε ότι οι Ρουσσόπουλος και Αντώναρος συνέφαγαν με τους… ορκισμένους εχθρούς – σύμφωνα με το δημοσίευμα – του Κυριάκου Μητσοτάκη, Βαξεβάνη και Ματζουράνη, φαίνεται πως προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ν.Δ. Και αυτό γιατί Αντώναρος και Ρουσόπουλος το… διέψευσαν, σήμερα, με αρκετή όμως καθυστέρηση!

Ειδικότερα, πρώτος βγήκε ο Ρουσόπουλος ο οποίος είπε τα εξής: «Η πληροφορία που δημοσιεύθηκε στον

ηλεκτρονικό «Βηματοδότη» (8 Νοεμβρίου 2017) ότι συνέτρωγα στο ίδιο τραπέζι με τους δικηγόρους κκ Ματζουράνη και Μαντά καθώς και τον δημοσιογράφο Βαξεβάνη είναι παντελώς κατασκευασμένη από τον συντάκτη του δημοσιεύματος. Είναι ο ίδιος συντάκτης στον οποίον στις 22 Δεκεμβρίου 2015 απέστειλα εξώδικο για ένα ακόμη ψευδές δημοσίευμα στο οποίο είχε εμπλέξει το όνομά μου. Αντίστοιχο ψευδές δημοσίευμα για δήθεν συνάντηση μου με υπουργό της σημερινής κυβέρνησης δημοσίευσε ο Βηματοδότης και στις 30 Μαρτίου του 2015. Δεν θα επεκταθώ σε άλλα παλαιότερα δημοσιεύματα ωστόσο συνιστώ στον συντάκτη να επισκεφθεί τον πρώτο μου εξάδελφο Γιώργο Ρουσόπουλο, έναν εξαιρετικό χειρουργό οφθαλμίατρο, ο οποίος θα τον περιθάλψει δωρεάν».

Ακολούθησε και ο Αντώναρος, ο οποίος έγραψε στο facebook τα εξής: «Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι το καλό φαγητό μ΄αρέσει. Κι όσοι δεν με ξέρουν το… βλέπουν! Τίποτε περίεργο συνεπώς στο ότι πριν δυο τρεις μέρες έτρωγα με τον φίλο μου (από τη δημοσιογραφία και κατόπιν από την πολίτικη) Θεόδωρο Ρουσόπουλο κι έναν άλλο κοινό μας φίλο στο πολύ καλό εστιατόριο Cookoovaya. Περίεργο ( αν όχι κωμικό! ) είναι ότι ο «Βηματοδότης» μας «ένωσε» με άλλη παρέα που καθόταν δυο τρία τραπέζια πιο πέρα κι απαρτιζόταν από δυό γνωστούς δικηγόρους κι έναν δημοσιογράφο.
Κάποιοι — λίγοι πιστεύω — στην ελληνική δημοσιογραφία έχουν ροπή στη συνωμοσιολογία και στους πιπεράτους επιθετικούς χαρακτηρισμούς. Ειδικά όταν δεν έχουν πραγματικές ειδήσεις. Χαλαρώστε παιδιά! Άλλωστε το καλό φαγητό το απολαμβάνεις χωρις να τρέχει το μυαλό σου αλλού. Πιστέψτε με ξέρω τι λέω!
ΥΓ. Αν θυμάμαι καλά, μια είδηση την διασταυρώνεις πάντα επικοινωνώντας με τους φερόμενους πρωταγωνιστές της. Θα μου πείτε…ψιλά γράμματα!».

BLUE SKY | Τα καλύτερα έρχονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα