Τρίκαλα: Στόχος διαρρηκτών τα Εργατικά Σωτήρας

14:04 12/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τρεις διαρρήξεις σπιτιών μέσα σε λίγες ώρες, το περασμένο Σάββατο, προκαλούν έντονη ανησυχία στους κατοίκους των εργατικών κατοικιών της Σωτήρας Τρικάλων.

“Είναι περιστατικά τα οποία δημιουργούν εύλογη αναστάτωση στον οικισμό, ειδικά όταν συμβαίνουν για πρώτη φορά και με τέτοιο τρόπο…”, δήλωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, η κάτοικος των εργατικών κατοικιών της Σωτήρας Βιβή Μαργαρίτη, εξηγώντας πώς έδρασαν οι άγνωστοι. “Όλα έγιναν προχθές, από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό, παρά μόνον

όταν οι επέστρεψαν στα σπίτια τους οι ιδιοκτήτων των τριών σπιτιών και τα βρήκαν παραβιασμένα…”, σημείωσε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως οι δράστες φαίνεται να λειτούργησαν μεθοδικά και ανενόχλητοι, λαμβάνοντας σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και μέτρα ασφαλείας, όπως σε ένα από τα σπίτια που διέρρηξαν, τοποθετώντας πίσω από την κύρια είσοδο έναν καναπέ, έτσι ώστε να μην αιφνιδιαστούν στο ενδεχόμενο έλευσης των ιδιοκτητών. Για τα περιστατικά έχει ήδη ενημερωθεί η Αστυνομία, ενώ λεία των αγνώστων ήταν χρηματικά ποσά, χρυσαφικά κι άλλα αντικείμενα. Οι κάτοικοι, πάντως, των εργατικών κατοικιών μιλούν για ελλιπή αστυνόμευση του οικισμού, κάνοντας έκκληση στην Ελληνική Αστυνομία για βραδινές περιπολίες, αποτρέποντας τέτοια κρούσματα αλλά και για να νοιώθουν οι ίδιοι ασφαλείς.

The post Τρίκαλα: Στόχος διαρρηκτών τα Εργατικά Σωτήρας appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα