Τρίκαλα: Προχωρούν έργα ύψους 3,8 εκατομμυρίων ευρώ

13:56 26/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Αποτελέσματα διαγωνισμών και δημοπράτησης για τέσσερα έργα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, προϋπολογισμού 3,8 εκατομμυρίων ευρώ, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι σχετικές αποφάσεις έγιναν γνωστές μέσω σχετικής ανακοίνωσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας και το μεγαλύτερο έργο αφορά στην κατασκευή νέας γέφυρας επί του Πηνειού ποταμού στο Διαλεχτό μαζί με τις σχετικές προσβάσεις και τη διαμόρφωση της κοίτης, προϋπολογισμού 1.900.000 ευρώ. Τα άλλα τρία έργα αφορούν στη βελτίωση – ασφαλτόστρωση του δρόμου Παναγία Πολυνερίου προς Μυρόφυλλο, προϋπολογισμού 800.000

ευρώ, στην επέκταση γέφυρας στην επαρχιακή οδό Αχλαδοχωρλίου – Διασέλλου, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, καθώς και στη βελτίωση πρόσβασης και αποκατάστασης βατότητας δρόμων στις περιοχές Μεγαλοχωρίου και Μπαλκούρας του Δήμου Τρικκαίων, προϋπολογισμού 500.000. ευρώ. “Σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα ουσίας για τους ανθρώπους της Θεσσαλίας, στηρίζοντας θέσεις εργασίας και στηρίζοντας την τοπική οικονομία”, αναφέρει σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα