Τρίκαλα: Πληρωμές σε βιοκαλλιεργητές – Αναμένουν οι παραγωγοί της νιτρορύπανσης

14:18 2/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Είκοσι τρεις Τρικαλινοί αγρότες που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της “Βιολογικής Γεωργίας” θα εισπράξουν την προβλεπόμενη ενίσχυση για το έτος 2013, σύμφωνα με τις σχετικές καταστάσεις που αναρτήθηκαν από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Η πληρωμή αφορά στο 2ο έτος του πενταετούς προγράμματος (2013) καθώς και της διετούς παράτασης αυτού, μετά την εξέταση των υποβαλλόμενων ενστάσεων. Για την πρώτη κατηγορία οι δικαιούχοι παραγωγοί είναι 21, με συνολικό ποσό ενίσχυσης 24.429 ευρώ, ενώ για την δεύτερη κατηγορία δύο δικαιούχοι παραγωγοί

θα εισπράξουν 1.932 ευρώ. Παράλληλα, η ίδια Υπηρεσία έστειλε προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ενίσχυση των παραγωγών σχετικά με το Πρόγραμμα μείωσης των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών (νιτρορύπανσης), για την 2η πληρωμή του έτους 2013. Οι καταστάσεις πληρωμής αφορούν 45 Τρικαλινούς παραγωγούς, ενταγμένους στην πενταετία της δράσης, με το ύψος του ποσού πληρωμής να ανέρχεται συνολικά σε 125.503 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα