Τρίκαλα: “Μεγάλωνε” δενδρύλλιο κάνναβης σε αντίσκηνο!

18:32 7/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και με τα πιο κατάλληλα μέσα υδροπονικής καλλιέργειας, “μεγάλωνε” δενδρύλλιο ινδικής κάνναβης 33χρονος Τρικαλινός.

Ο συλληφθείς χρησιμοποιούσε ένα αντίσκηνο (!) για την καλλιέργεια του φυτού σε ιδανικές συνθήκες, όπως και διάφορα άλλα υποβοηθητικά σύνεργα. Η σύλληψή του έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, σχηματίζοντας δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης. Μετά από αστυνομική έρευνα στο σπίτι του 33χρονου, βρέθηκε το αντίσκηνο,

το εσωτερικό του οποίου είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για την καλλιέργεια του δενδρυλλίου κάνναβης, ύψους 1,1 μέτρου, το οποίο αναπτυσσόταν σε γλάστρα. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα άλλα σύνεργα υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, όπως ένας ανεμιστήρας, σύστημα εξαερισμού καθώς και ειδικός λαμπτήρας με ενσωματωμένο μετασχηματιστή. Σε άλλους χώρους της οικίας του βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 9,2 γραμμαρίων, κλώνοι και φύλλα κάνναβης, συνολικού βάρους 30 γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος κάνναβης και καπνού καθώς και μία ζυγαριά.

Keywords
Τυχαία Θέματα