Τρίκαλα: Ηλεκτρονική διαβούλευση για τους αθλητικούς χώρους

18:53 12/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε δημόσια διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς, θέτει μέχρι και τις 22 Αυγούστου ο Δήμος Τρικκαίων τον νέο κανονισμό χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων της πόλης.

Η όλη διαδικασία ανακοινώθηκε σήμερα και θα υλοποιηθεί διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου (www.trikalacity.gr), όπου έχει αναρτηθεί (στην ενότητα “Συμμετέχω”) κείμενο-πρόταση αναφορικά με τον Ενιαίο Κανονισμό Αθλητικών Εγκαταστάσεων. Χωρίς να παραβλέπει τον μαζικό αθλητισμό αλλά και τη σημαντική προσφορά των Αθλητικών Σωματείων

της πόλης, ο Δήμος επιχειρεί να θέσει συγκεκριμένους κανόνες χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, μεταξύ των οποίων ενοποίησης χώρων άθλησης, έκδοσης κάρτας μέλους, υπογραφή συμφωνητικού χρήσης αλλά και κριτήρια χρήσης κάθε αθλητικού χώρου, με κανονισμό λειτουργίας για κάθε έναν από αυτούς. Ουσιαστικό λόγο στην όλη προσπάθεια θα έχει φυσικά κάθε Αθλητικό Σωματείο, γι’ αυτό και ο κανονισμός τίθεται σε διαβούλευση, περιλαμβάνοντας και τα οικονομικά ζητήματα (αντίτιμο χρήσης χώρων, δυνατότητα επιχορήγησης Σωματείων κ.α.).

Keywords
Τυχαία Θέματα