Τρίκαλα: Ανανεωμένη στο 60% η νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου

14:09 5/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δεκατρία νέα πρόσωπα εκλέχθηκαν στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων, με πρόεδρο εν νέου τον Βασίλη Γιαγιάκο που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος στις διήμερες αρχαιρεσίες του επιχειρηματικού φορέα.

Το ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές έφτασε στο 54,5%, αφού από τα 3.068 ταμειακά τακτοποιημένα μέλη, προσήλθαν στις κάλπες τα 1.672, για να εκλέξουν τα νέα

μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από τα πέντε Τμήματα του Επιμελητηρίου. Νέα πρόσωπα είναι από το Αγροτικό Τμήμα ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου και από το Τουριστικό Τμήμα η Ευαγγελία Ζαφείρη, όπως και από το Τμήμα Εμπορίου οι Παύλος Σταυράκης και Ευθύμιος Τρικαλιώτης, με το Τμήμα να συμπληρώνεται από τους Αθανάσιο Τσάμη, Βασίλειο Πετσιά και Βασίλειο Τσίνα. Νεοεκλεγέντες είναι και οι Μαρίνα Κοντολάτη, Αθανάσιος Φαλτάκας, Λάμπρος Κέμος και Μιχαήλ Παναγιώτου στο Τμήμα Μεταποίησης, το οποίο συμπληρώνεται από τους Χρήστο Ζαραμπούκα και Στέφανο Γιώτη, με μία ακόμη θέση να καταλαμβάνεται από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου. Τέλος, στο Τμήμα Υπηρεσιών, εκτός των Θεόδωρου Ευθυμίου και Δημήτριου Τσόλα που ήταν και στην προηγούμενη Διοίκηση, νέα πρόσωπα είναι οι Δημήτριος Μπάρδας, Ζωή Μπέη, Απόστολος Κόκκοβας, Ευάγγελος Ρομπιές και Αθανάσιος Τέγος. Να σημειωθεί ότι η θητεία του νέου 21μελούς Διοικητικού Συμβουλίου είναι τετραετής.

Keywords
Τυχαία Θέματα