Τρίκαλα: Αγωνιστική απάντηση του ΠΑΜΕ για το πολυνομοσχέδιο

20:16 9/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του πολυνομοσχεδίου, που κατατέθηκε χθες το απόγευμα στη Βουλή και πικετοφορία στους δρόμους της πόλης πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα στα Τρίκαλα σωματεία και εργαζόμενοι που ανήκουν στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ. «Είναι ώρα οργάνωσης και πάλης! Όλοι στον αγώνα!», ήταν το κάλεσμα το οποίο απηύθυνε το ΠΑΜΕ

στους εργαζόμενους και το λαό, για να μετατρέψουν όλες τις επόμενες ημέρες σε μέρες δράσης και πρωτοβουλιών ενάντια στα νέα μέτρα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η επίθεση στο απεργιακό δικαίωμα.

Στην συγκέντρωση μίλησε το μέλος της νομαρχιακής επιτροπής Τρικάλων του ΠΑΜΕ, Βάσω Μπακάση, επισημαίνοντας ότι «με το νέο πακέτο μέτρων η κυβέρνηση, ανάμεσα σε άλλα, χτυπάει το δικαίωμα των εργαζομένων στην απεργία, επεκτείνει τους πλειστηριασμούς και έναντι εκείνων που διατηρούν χρέη προς το Δημόσιο (εφορία, ασφαλιστικά ταμεία) και «τσεκουρώνει» περαιτέρω τα όποια εναπομείναντα κοινωνικά επιδόματα. Παράλληλα, κλείνει το μεγαλύτερο μέρος από τα προαπαιτούμενα της τρίτης «αξιολόγησης», ενώ τα υπόλοιπα θα υλοποιηθούν μέσα στις επόμενες μέρες, με την έκδοση Υπουργικών Αποφάσεων και εγκυκλίων».

Ακολούθησε πικετοφορία στους δρόμους της πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα