Τρίκαλα: 40χρονος συνελήφθη την ώρα που… μάζευε κάνναβη

10:37 14/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στα χέρια των αστυνομικών “έπεσε”, χθες βράδυ, 40χρονος, την στιγμή που αποψίλωνε ινδική κάνναβη από δενδρύλλια κάνναβης.

Η σύλληψη του δράστη έγινε σε αγροτική περιοχή από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας, με τον 40χρονο να εισέρχεται σε εγκαταλειμμένο αγρόκτημα και να προβαίνει σε πλήρη αποψίλωση έξι καλλιεργούμενων δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους έως ένα μέτρο το καθένα. Όπως ανακοινώθηκε σχετικά από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο συλληφθείς

μετέφερε την ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που αποψίλωσε καθώς και λοιπά τμήματα των δενδρυλλίων κάνναβης, σε όμορο αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, όπου σε διενεργηθείσα έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης νωπής κάνναβης, από κοινού με κλώνους και κορφάδες κάνναβης, συνολικού ενάμιση κιλού. Τα αποψιλωμένα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του 40χρονου, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών. Την σχετική προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα