Τον καρδιοχειρουργό Ν.Τσιλιμίγκα στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛ

00:24 4/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη στήριξη στο πρόσωπο του καρδιοχειρουργού Νίκου Τσιλιμίγκα ανακοίνωσε επισήμως ο γραμματέας της Κεντρικής επιτροπής κ. Πάνος Σκουρλέτης κατά την επίσκεψή του στη Λάρισα, όπου συζήτησε με τους Θεσσαλούς βουλευτές και στελέχη του κόμματος την πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019.

Παρότι ο γνωστός καρδιοχειρουργός, ανακοίνωσε πρόσφατα την υποψηφιότητα του για

την Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά την περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΚΙΝ. ΑΛ, ο κ. Σκουρλέτης εξήγησε πως «Προϋπόθεση της συνεργασίας είναι να υπάρχουν προγραμματικές συγκλίσεις και προτάσεις και να δίνεται προτεραιότητα στις γνήσιες αυτοδιοικητικές δυνάμεις. Δεν ασκούμε πολιτική συνεννόησης σε επίπεδο κορυφών, σε επίπεδο κομμάτων» είπε χαρακτηριστικά.

Τη στήριξη για τις επόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης θα έχει και ο νυν Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης για τον οποίο μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια ειδικά για την στάση του στην ιδιωτικοποίηση των ΔΕΥΑ, ως αντιπροέδρου των Δημοτικών Εταιριών Ύδρευσης.

Ο κ. Σκουρλέτης μίλησε για τις νέες δυνατότητες που δίνονται στην αυτοδιοίκηση με τον Κλεισθένη 1 και την κατοχύρωση της απλής αναλογικής καθώς και την έμπρακτη στήριξη που παρείχε η κυβέρνηση στους 325 Δήμους της χώρας, παρά τη δημοσιονομική δυσκολία, μέσα από τα προγράμματα Κλεισθένης I και II, τα τομεακά προγράμματα και των Περιφερειών, «ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης» όπως είπε χαρακτηριστικά.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα