Κέρκυρα: Επισήμως η στήριξη του Β. Χειμαριώτη από το ΚΙΝΑΛ (audio)

22:14 3/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ομόφωνη στήριξη ανακοίνωσαν και επισήμως τα μέλη της Περιφερειακής Σύσκεψης του ΚΙΝ.ΑΛ. που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Φαληράκι. Παρών στη συνεδρίαση ήταν και το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Χρήστος Πολυζωγόπουλος ο οποίος δήλωσε στην ΕΡΤ Κέρκυρας ότι ο Βασίλης Χειμαριώτης απολαμβάνει την αποδοχή των οργανώσεων του ΚΙΝΑΛ και από τα άλλα νησιά του Ιονίου. Βεβαίως στην Κέρκυρα ήρθαν μόνο

οι Λευκαδίτες για τη συνεδρίαση. Αναμένεται όμως κοινή ανακοίνωση των γραμματέων των Ν. Ε. και από τα 4 νησιά.
Παρά το ομόφωνο αποτέλεσμα η συνεδρίαση δεν έγινε χωρίς εντάσεις, γεγονός που παραδέχθηκε και ο κος Πολυζωγόπουλος στις δηλώσεις του. Υπήρξαν έντονες διαφωνίες για τις διαδικασίες κυρίως. Οι ήδη γνωστές – από τη δημοσιευμένη ανακοίνωση – κριτικές από την Ισμήνη Μώρου πήραν έντονο χαρακτήρα. Η κα Μώρου διαφωνεί ευθέως για το γεγονός ότι δεν έγινε καμία συνεδρίαση της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ για να κριθούν οι υποψηφιότητες που είχαν κατατεθεί. Κριτικές ακούστηκαν και από την πλευρά του Μ. Γιαννούλη, προέδρου της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ ο οποίος επίσης ήθελε διευρυμένες διαδικασίες στις οργανώσεις του ΚΙΝΑΛ και στη Νομαρχιακή.
Ο Νίκος Τησαρχόντου, γραμματέας της Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ δεν επιθυμούσε να κάνει δηλώσεις.

Η ανακοίνωση
Σήμερα στην Κέρκυρα πραγματοποιήθηκε η Περιφερειακή σύσκεψη του Κινήματος Αλλαγής με θέμα την επιλογή υποψηφίου Περιφερειάρχη για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Μετά την εισήγηση της περιφερειακής επιτροπής και τον διάλογο που ακολούθησε αποφασίστηκε ομόφωνα η επιλογή του γιατρού κ. Βασίλη Χειμαριώτη. Ο Βασίλης Χειμαριώτης είναι ένας επαγγελματικά καταξιωμένος επιστήμονας με γνώσεις στα αυτοδιοικητικά καθώς διετέλεσε Δήμαρχος Κορισσίων και διακρίνεται για την πολιτική και κοινωνική του δράση με διείσδυση και αποδοχή στα ευρύτερα στρώματα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Στην διαδικασία επιλογής του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για το Κίνημα Αλλαγής παρέστη και το κεντρικό στέλεχος του Κινήματος κ. Χρήστος Πολυζωγόπουλος .
Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας Κινήματος Αλλαγής

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα