Το Τζουράσικ Παρκ «ταξιδεύει» στο Παρίσι

14:21 2/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια έκθεση αφιερωμένη στην ταινία Τζουράσικ Γουόρλντ και το σύμπαν της, θα ανοίξει τις πύλες της στο La Cité du Cinéma στο Παρίσι στις 14 Απριλίου 2018.

Η έκθεση αυτή πρωτοπαρουσιάστηκε στη Μελβούρνη το 2016, ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2017 προσελκύοντας περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες. Φέτος, ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με την ευκαιρία της αναμενόμενης κυκλοφορίας της νέας ταινίας με τίτλο Jurassic World:Fallen Kingdom. Πρόκειται για το σίκουελ της περιπέτειας του 2015 που ξεπέρασε

τα 1,67 δισ. δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις και είναι η τέταρτη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών. Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στους γαλλικούς κινηματογράφους από τις 6 Ιουνίου 2018 σε σκηνοθεσία Χουάν Αντόνιο Μπαγιονά.

Πρόκειται για μια διαδραστική κι εκπαιδευτική έκθεση που θα μεταφέρει τους επισκέπτες στην καρδιά ενός συναρπαστικού κινηματογράφου κόσμου. Με οδηγό έναν δασοφύλακα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν σκηνές από τη διάσημη ταινία, όπως το εργαστήριο, το χωριό και το ζωολογικό κήπο των δεινοσαύρων.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2018.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα