Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στη ΔΕΘ

11:23 12/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δυναμική είναι η παρουσία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στην 82η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου δίνει το παρών με δικό του περίπτερο.
Σε αυτό φιλοξενούνται κρητικές επιχειρήσεις καθώς και τα τέσσερα συνεργατικά δίκτυα που εκπροσωπούν την τοπική παραγωγή. Πρόκειται για τα δίκτυα κρασιού, κρητικού ελαιολάδου, κρητικού τυριού και το δίκτυο “κρητικά χέρια”.
Το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου επισκέφτηκαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Αντώνης Παπαδεράκης και

ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.

«Για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουν στο περίπτερο μας και τα τέσσερα Δίκτυα που εκπροσωπούν όλο το φάσμα της τοπικής παραγωγής και έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις» τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης, ο οποίος βρέθηκε στα εγκαίνια της ΔΕΘ και δέχθηκε τα συγχαρητήρια των επισκεπτών για τις προσπάθειες στήριξης της συνεργασίας των επιχειρήσεων της Κρήτης. «Στο Επιμελητήριο Ηρακλείου είμαστε πεπεισμένοι ότι με κοινές δράσεις μπορούμε να δώσουμε νέα ώθηση στα τοπικά προϊόντα ώστε να βρουν τη θέση που τους αξίζει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα