Το αστυνομικό Δελτίο της Ηπείρου

08:44 22/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

-Εκτεταμένη καλλιέργεια με περίπου 2 χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης και αυτόματο σύστημα ποτίσματος εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας σε δασώδη περιοχή κοντά στη Φιλιππιάδα. Μέχρι τώρα δεν βρέθηκαν οι χασισοκαλλιεργητές
-«Αποδοτική» υπήρξε η επιχείρηση της Αστυνομίας στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στον Κατσικά Ιωαννίνων. Οι Αστυνομικοί κατά τη διενέργεια 44 ελέγχων συνέλαβαν 8 άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, εντόπισαν και ξερίζωσαν 23 δενδρύλλια κάνναβης.
-Θύμα τροχαίου έπεσε

82χρονος αγρότης από τη Σκλίβανη Ιωαννίνων. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε με προορισμό τον κτηνοτροφικό στάβλο του, βγήκε από το δρόμο και έπεσε στο γκρεμό συμπαρασύροντάς τον στο θάνατο.

-Στο μαντρότοιχο εγκαταλειμμένου σπιτιού στο Πέραμα κατέληξε η βόλτα δύο αλλοδαπών με κλεμμένο αμάξι. Η αστυνομία τους εντόπισε και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν ανέπτυξαν ταχύτητα και το αυτοκίνητο ξέφυγε από το δρόμο και προσέκρουσε στη μάντρα. Ο ένας από τους δύο δράστες τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ο άλλος κατόρθωσε να διαφύγει.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα